Klarsgården

Klarsgården
Min underbara gård

lördag 22 september 2012

Bolibompa

Tja, att säga att vi missade Bolibompa är en underdrift. Om det tog 100 timmar innan starten igår, så tog det baskemig 200 timmar idag! Klassen var väl inte slut förrän efter 20:00 och därefter prisutdelning....

Innan dess så hann jag spela lite patiens IRL (inte på mobilen), läsa min otroligt spännande bok och en massa annat. En lång dag, men konstigt nog så försvinner dagarna snabbt ändå.



Vädret här nere i Skåne (eller var fan ligger Ljungby egentligen? Känns iaf som Skåne och alla har väldigt konstig dialekt) är botten. Regnet höll uppe en del av dagen, men sedan vräkte det ner. Himlen bara öppnade sig och dränkte oss fullständigt! Den sk framridningen var en stor lerpöl intill ridhuset då utebanan var oridbar.

Bangången var som en myrstack och jag fattar inte hur ryttarna kunde se hinderna, linjerna osv...



Danai gick ut ganska tidigt i klassen, typ #10 av 53 startande och gick upp i ledning efter en fantastisk runda med älskade Tango. Ojojoj va Tango är på hugget efter sin långa konvalescens, och fräsch som aldrig förr! Det är en total njutning att se denna ponny "in aktion"! Jag tror, från djupet av mitt hjärta, att Tango vet hur älskad hon är av Danai och ställer upp för henne till 200%. Jag har sällan sett något liknande. Vinst igår i LA och 2a idag i MsvB och mot de tuffaste motståndare hon hittills har mött.

 
Imorgon är det MsvB+5 som gäller och Globenkval dessutom.
Håll tummarna och "korsa för trollen"!



1 kommentar:

  1. Småland... Ljungby ligger i småland och jag har faktiskt varit där jag oxå ;) och JA de har en konstig (läs ful) dialekt. Hahahaha

    SvaraRadera