Klarsgården

Klarsgården
Min underbara gård

tisdag 30 oktober 2012

Livet traskar på och det gör jag också!

Dagarna rusar förbi och livet har tagit en väldig fart just nu. Det händer så otroligt mycket och det är precis så som livet ska se ut, iaf i min lilla värld.

För att göra en lång historia kort så har det varit en massa trassel med vårat stora släp, men det är nu löst tack och lov. Tur att Janne på Borlänge Husvagnsservice kunde ställe upp på kort varsel (som vanligt). Vad hände då? Jo, innan förra tävlingen så började det lukta "skunk" i bodelen av släpet. Jag sökte igenom släpet, letandes efter en död mus eller något annat osmakligt, men hittade inget. När vi hade kommit hem från Södertälje så var stanken outhärdlig!

Slutligen så var det Yvonne som kom på att det luktade gas eller syra. Jo minsann, bägge de nya batterierna som hade installerats bara någon månad innan, hade kokat ur totalt. Att det var vattten på hela golvet trodde jag berodde på att det hade regnat inte... INTE! Det var batterisyra!för 

Jag sa ju att jag skulle dra det lite kort och tänker inte gå in på allt som fick saneras, golv som fick rivas upp osv. Inte en rolig historia, men nu är det gjort och släpet är tipp-topp! Hoppas att försäkringsbolaget står för notan för det blir nog dyrt. Hua!!!

Förövrigt så har jag skaffat en ny dator, en värsting, megastor ASUS, och den funkar superbra... men inte med mig. Efter vart tredje ord jag skriver så far markören iväg till ett helt annat stycke. Ideligen! Så himla irriterande!!!! Vad gör jag för fel?

Nu laddar vi för tidig avresa imorgon och vi styr släpet mot Borås och ponny-SM. Äntligen får Danai tävla ponny-SM! Det här har varit en av hennes stora mål sedan B-ponnytiden och nu är det äntligen dags.

Klarsgarden kommer tas om hand av Marcelos, mormor & morfar, Maria, Yvonne och Liselotte. Det känns TRYGGT!

Nu ska jag fortsätta packa, städa, elda, mata kusar och skriva listor inför morgondagen. Långa, långa listor och vi ska försöka åka resan klockan 10:00... Hehehe, vem försöker jag lura?

1 kommentar: