Klarsgården

Klarsgården
Min underbara gård

tisdag 1 januari 2013

Enda sanna glädjen...

... är skadeglädjen!

Det här är ett ständigt återkommande tema på min blogg och jag trodde faktiskt att det var ett avslutat kapitel när jag borrade min brunn i somras, men ack, så var inte fallet tack vare den fantastiska styrelsen i vattenföreningen som valde att hänga ut mig med allt utom namn i sitt utskick till alla medlemmar häromsistens. Undrar varför JAG fick brevet då jag absolut INTE längre är medlem i denna förening... Hmmm??

Om du missade det förra gången så lägger jag in det en gång till:


Undrar om det här är åtalbart? Någon som vet? Skulle kunna tro att det är det och om så är så kommer det bli riktigt roligt framöver.

Efter att ha haft ett veritabelt krig med dessa helt omöjliga herrar så var jag nu på krigsstigen igen, men somliga straffas här och nu och nu njuuuuter jag av deras misslyckanden. Det enda jag begärde var att hästarna skulle få dricka sig otörstiga på nätterna, är det så mycket begärt? Men näää, det var helt omöjligt enligt dem....

Hede har nu varit utan vatten sedan igår och kommer inte få vatten förrän tidigast imorgon fm. Härligt nyårsfirande för alla Hedebor och undrar hur deras hus luktar eftersom de inte kan varken tvätta händerna, duscha, diska eller spola toaletterna. URK!



3 kommentarer:

  1. Synd att traktorn läcker olja men det rensar nog bara ingen fara

    SvaraRadera
  2. då kanske miljönämnden ska ta sig en titt på Hedes traktorer då. Läckande olja är inte så billigt att få bort.

    Jan

    SvaraRadera
  3. Ta bort saltstenarna hos hästarna,fort som faan. Om de sörplar i sig 18 kubik per dygn så är de njursjuka vid det här laget. Och de övriga 2 kubiken står ni väl i duschen och förbrukar, fy på er, å de tar väl halva dan att duscha bort denna mängd! Kanske läge på en uppföljare till Hedebyborna, Hedebyfånarna. Lär ju inte vara svårt att besätta rollerna i den omgivningen!

    SvaraRadera