Klarsgården

Klarsgården
Min underbara gård

söndag 27 januari 2013

Helgen kom och helgen gick

Svisch, och helgen är förpassade till världshistorien. Det gick fort, alldeles för fort.

Marcelos har jag inte sett röken av sedan igår morse men borde vara på ingång. Danai har också varit borta en stor del av helgen. Det blir så tomt och tyst utan mina ungdomar i huset och jag trivs inte alls med det. Jaja, det är bäst att jag vänjer mig, för snart är de utflugna.


Tänka sig att "lilla" Danai fyller 18 år om 2 veckor och ska troligen flytta hemifrån i sommar. Marcelos och jag får sedan klara oss själv några år innan det blir hans tur att flytta. Hur mitt liv kommer att se ut efter det, kan jag inte svara på och det känns just nu bara som ett stort svart hål. Tids nog så kommer jag givetvis fylla tomrummet med miljoner aktiviteter som vanligt, om jag känner mig själv rätt.

Idag såg jag filmen Warhorse och om man vill gråta som ett barn så rekommenderar jag den varmt. Otrolig film. När den var slut fick jag lov att snyta mig ordentligt och gå ner till stallet och klappa och klia alla våra älskade hästar en stund. Rörande som tusan.

Idag har Malin flyttat hemifrån igen och hittills så har hon inte dykt upp, så jag hoppas att det går bättre denna gång. 3e gången gillt.

Sist men inte minst så kanske, kanske det blir en valp till våren. Tiken har börjat löpa och nu är det bara att hålla tummarna. Kanske det blir 3e gången gillt här med! Hoppas, hoppas, vi har väntat sååå länge på detta!

Alkarps Ecko

Aspirant's Fräcka Fröken

1 kommentar:

  1. Malin inom lås och bom. Kommer hon lös får jag rekomendera henne att ta 4:an buss men den går så sällan så jag tror hon skiter i det.

    SvaraRadera