Klarsgården

Klarsgården
Min underbara gård

onsdag 16 januari 2013

Klagomål, klagomål!

Jaja, jag vet att jag inte har bloggat på hur länge som helst, men det händer så mycket så jag vet inte riktigt var jag ska börja. Nä, jag har inte varit ute på FB heller, men det är samma där, too much information! Det dimper ner sms, samtal och email från kära vänner som undrar om jag lever: JAG LEVER HÖRRNI, och tack för att ni bryr er om mig! <3 <3 <3

Framtiden är lite oviss på många plan och det är mycket som har rörts om i "grytan" som är vårat liv på Klarsgården, men allt kommer att utkristalisera sig så småningom när jag kan berätta mer om vad som händer och sker. Ger er lite till tåls. Vissa vet, de flesta vet inte.

Förändringens tid är ännu inte förbi och det blir många fler förändringar innan Drakens År är över, kära ni. Jag lovar att berätta allt inom sinom tid!

Ikväll så var vi iaf till Sala på hoppträning för Caspar Hållsten, en ny bekanstskap för våran del när det gäller tränare. Det var oerhört trevligt att åka på träning men inte ta med en häst då Danai nämligen tillfrågad av Stina om hon vill träna deras häst för Caspar och hon var inte sen att tacka ja. Sagt och gjort och det blev en riktigt trevlig träning med en mycket gullig Caspar. Hur stavar han egentligen sitt namn? Googla honom så står det Caspar hälften av gångerna och Kaspar resten. Skumt!


1 kommentar:

  1. Min kollega på jobbet har hjälpt dem med deras hemsida och ridit deras hästar en del :) Säg till om ni ska dit igen! På hemsidan stavar han det själv med K iaf ;)
    http://www.jkhstable.se/

    SvaraRadera