Klarsgården

Klarsgården
Min underbara gård

söndag 20 januari 2013

Livet med en ny häst

Ibland så blir det så rätt så rätt. I torsdags när vi var på väg ner till Lidköping för att hämta Flisan (Felicity Flash), så ringde farbror Bärtilsson från Avesta Tidning och ville boka in en intervju med Danai. Sagt och gjort och vi berättade inte var vi var på väg och vad vi höll på med. ;-)

Idag kom han hit och blev mäkta förvånad över alla förändringar i planerna och målen för 2013! Om han hade kommit hit en vecka tidigare så hade han fått höra en helt annan story, men timingen blev liksom helt rätt. Nu får vi se om han får till det i tidningen eller inte, äket återstår att se.

Hursomhelst så kan jag frivilligt erkänna att det är jättetråkigt att lämna tillbaka Lill-Babs och Perlan som vi älskar så mycket. För oss är de inte högpresterande hästar, utan älskade familjemedlemmar och både jag och Danai har lagt ner mycket tid, pengar och kärlek på dem. Nu ska Danai ta studenten till våren, skaffa sig en utbildning, flytta hemifrån osv, osv. Det känns bättre att lämna tillbaka dessa underbara hästar nu isf mitt i säsongen och därför har vi tagit det svåra beslutet nu och dessutom köpt en ny unghäst. Förändringarnas tid är inte förbi...


Dessutom så har vi bestämt oss för att sälja vårat stora, underbara släp! Det satt hårt inne, men just nu så har vi inga planer på långvägars meeting varannan vecka, utan vi behöver en mindre transport som även Danai kan dra runt med på träningar och tävlingar. Vet du någon som behöver ett supersläp?

Vårat underbara släp!

Ja, nog händer det 1,000 saker samtidigt här på Klarsgården, och inte har vi ett enda trisst ögonblick!




1 kommentar:

  1. Vilken tajming. =D Och hon ser jättefin ut. Hoppas det blir kalasbra. /Paulina.

    SvaraRadera