Klarsgården

Klarsgården
Min underbara gård

fredag 18 januari 2013

The cat is out of the bag

Jahapp, då är vi hemma efter dagens långa äventyr och en häst rikare.

Ibland kan man grubbla och fundera hur länge som helst på saker och ting innan man tar ett beslut, och ibland går det med en Mach 3 hastighet. Så var det verkligen i detta fall!

På bara ett par dagar så hittade Danai vad hon anser vara sin drömhäst, hon köpte den oprövad från Holland efter att ha sett en filmsnutt, betalade den med det som skulle vara pengar till en bil nu när hon snart fyller 18 år (samt en liten "mellanslant" från Mormor & Morfar) och fick hem den. Det tog 12,5 hr att åka ner till Lidköping idag, möta upp lastbilen från Holland, lasta in den och köra tillbaka till Klarsgården. Huvudet snurrar fortfarande med tanke på hur fort allt har gått!!!

Nu står det iaf en mycket vacker ny dam i stallet som just för tillfället ser ut som en vinthund så som de ofta gör efter en lång resa, men ack vilken trevlig unghäst! Så sund i kolan!

För den som tycker stamtavlor är kul så ser hennes ut så här: Felicity Flash . Jag är ohjälpligt dålig på stamtavlor, men 2 namn känner jag väl igen Ahorn Z och Grannus och de är inte så pjoskiga minsann! Roligast är att gå in under "reports" och titta på "photos" där man kan se bilder på alla släktingar lååångt tillbaka i tiden.
Ahorn Z

Grannus


Här är filmen som Danai föll för och bakbenen är inte precis fy skam! :-D



Men vet ni vad jag tycker är lite sorgligt? Hästen är 6 år och HAR INGET NAMN! Hur kan en häst inte ha ett namn? Det känns så oerhört tragiskt att hon kanske aldrig har blivit älskad av någon  förrän nu. Nu kommer hon iaf få den kärlek hon förtjänar och hon har givetvis även fått ett namn och en identitet! <3

1 kommentar: