Klarsgården

Klarsgården
Min underbara gård

tisdag 18 juni 2013

Jubilieum

Det är inte helt OK att tiden går så här fort! Det känns som om vi flyttade hit för bara ett par/tre år sedan, men idag är det faktiskt 10-års jubileum!


10 år sedan vi flyttade in. 10 år har gått och de åren gick med svindlande hastighet allihopa. 10 år och hundra nya rynkor i facet. Haha! Vore ju tjysst om det var endast 1 rynka per år kan jag tycka.... Men näää...! Kanske ska investera i några klädnypor.

Småttingarna var endast 6- resp 8 år gamla när vi flyttade hit, och nu går den ena snart andra året på gymnasiet och kör Epa-traktor och den andra har tagit studenten och flyttar snart härifrån för vad som troligtvis blir för gott. HUA, va läskigt! När vi flyttade hit så hade jag liksom aldrig tänkt så långt, att jag en dag kommer bli ensam här på min stora gård! Jag kanske ska göra så som alla andra ensamstående kärringar i trakten gör - skaffa ett konto på någon dejtingssajt. Gaaahhh, va läskigt!



1 kommentar:

  1. Ha ha haaa. Måste ut och kolla di däringa dejtingsajterna tror jag. =D Kommer ihåg när ni precis flyttat hit och D kom ner och ville titta på hästarna och talade om att ni just kommit hit och hade hästar. Vi tyckte det var roligt att det kom fler hästfolk hit.

    SvaraRadera