Klarsgården

Klarsgården
Min underbara gård

fredag 2 september 2011

Dagar är till för att utnyttjas...

...och det har jag gjort idag! Dagen har verkligen utnyttjats till max och jag känner mig mer än nöjd med resultatet i flera bemärkelser.

Skumt väder! Strålande solsken och spöregn... men det är mitt fel. Jag kom på den genialiska idéen att hänga ut lite tvätt. Sorry!

"Intressant" väderkombination

Första halvan, efter att hästarna hade släppts ut, var datorjobb - en massa måsten.

Vidare in till stan vid lunchtid och VIPS, ny frilla eller snarare samma fast megakort. Skönt!

På vägen hem så kunde jag inte hålla mig. Solen sken och jag kände på mig att svamparna växte som ... tja, svampar! Sagt o gjort. T-shirt, piratbyxor & vita gympaskor med en plastkasse från Skokanonen i handen är kanske inte den bästa utstyrseln, men jag styrde lilla Mercan mot skogen. Fel dag. Det var TRAFIK i skogen och ett antal parkerade bilar och vandrande familjer där jag aldrig ser annat än träd normalt. Det blev iaf ett par liter svamp (mest svarta trumptsvampar) och visst är det härlig att skogen är stor och det finns så det räcker till alla. Nu återstår bara att rensa *suck*.

Läckert!
Väl hemma gjorde jag det som jag verkligen älskar - lagade mat och experimenterade hej vilt! Här är resultatet:
Gratinerade rödbetor med feta & rostade solrosfrön


Fläskfilé med min gratinerade "rödbetshistoria"

 Jag har även morgondagens middag på spisen - en kokt kyckling som ska bli grekisk kycklingsoppa imorgon!

Jag älskar att laga mat när jag har tid!
Terapiarbete på hög nivå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar