Vem försökte jag lura? Er eller mig själv, det är den stora frågan. Jag har inget som helst behov av att ni läser min blogg och bryr mig inte ett dyft om läsarstatiskt osv, men jag har ett riktigt behov av att skriva. När jag studerade i Geneve satt jag ofta på en mur vid Lac Leman (Geneves sjö) och skrev i en anteckningsbok. Jag kunde sitta på en pub och lyssna på lite musik med ett glas biere panaché (det som kallas shandy på engelska, dvs öl med typ sockerdricka) och skriva i mina anteckningsböcker. Det blev många tankar och många drömmar som skrevs ner och jag har en del av alla dessa anteckningsböcker kvar. Så, jag fortsätter nog att skriva ett tag till iaf... ;-)
Idag har jag faktiskt maskat, det måste jag erkänna.
Jag, en helt vanlig latmask idag! |
Jag var höjden av effektivitet på morgonkvisten, men vem har inte energi som tusan efter frukost på sängen? Denne effektiva turboproppade Catrine bjöds på lunch på Dalahästen av bästa Sussi W och vi började med att jobba en timma med en kopp kaffe framför oss, och sedan mosa i oss en massa god mat.
Vacker miljö på Dalahästen |
Jag klev ur bilen, gick 100 meter, fyllde korgen till bredden med enooorma kantareller och åkte hem. Antal förbrända kalorier? 22!
Idag är det min bemärkelsedag och ifall jag hade missat det så var det ju bara att kolla på FB ikväll... över 150 gratulationer från när och fjärran. Oj va paff jag blev men jag läste varende kommentar och gratulation, det kan jag lova! Känner mig inte så ensam längre! <3
Jag skulle slänga ihop lite käk ikväll till mig, Marcus, Danai & Karwan och ju mer jag gjorde, ju mer kom jag på att jag skulle göra. Ibland kan jag tycka att det kanske hade varit en bra idé att planera lite i förväg, men det hade jag helt glömt bort... Tänkte ta och göra något enkelt, typ spaghetti & köttfärsås. Vad blev det då?
Jo det blev följande:
- Helstekt rådjursentrecote och fransyska av rådjur, som smörstektes och fick sedan ligga och dra i ugnen
- Rotfrukter i ugnen med flingsalt och olivolja
- Potatismos med grädde & äggula
- Smörsteka kantareller (så klart!)
- och min gudomligt goda supersås som man kan sleva i sig med sked! Om jag kunde göra sånna där Wunderbaum med denna doft så skulle jag bli miljonär!
Nu är dagen över och jag är så himla nöjd med allt, trots att jag verkligen inte har gjort hälften av vad jag borde ha gjort... Imorgon är en ny dag med nya utmaningar och en heldag i Borlänge står det på schemat: Finansieringsdag i Företagsinkubatorns regi.
Tack för idag och tack till min familj och alla mina kära vänner
som har gratulerat mig och förgyllt min födelsedag!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar