Sedan försökte jag ta av en lös baksko på Perlan, men det var lönlöst. Det går INTE att klippa av sömmar med en liten avbitartång. No way! Jag ringde till hovisen Lars Eklund och döm om min förvåning när han dyk upp på mindre än 1 minut. Service på hög nivå (och tur att precis körde förbi utanför).
Sist, men inte minst, så väntar jag på Marcus som ska köpa med sig dill hem. På kvällens meny står det dillkött med kokta potäter och jag har en härlig bit lamm som väntar på sin dillkompis.
Vet ni, jag har gjort en fantastisk upptäckt, nämligen potatis på burk, något som jag använder när vi bor i släpet, men som jag även tänker använda hemma då och då. Förut så tyckte jag att det verkade hellöjligt med potatis på burk, men eftersom jag verkligen hatar att skala potatis (skalar alltid av mig skinnet på tummarna) så blir denna lösning perfekt. Finns som hela kokta potatisar, skivade kokta potatisar och även tärnade kokta potatisar som är perfekta till pyttipanna & potatissallad. Smidigt värre och helt OK smakmässigt (gissa vad ni får på tallriken när ni äter på restaurang?).
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar