Klarsgården

Klarsgården
Min underbara gård

lördag 31 augusti 2013

No fuss, no muss

Det blir lite långt mellan varven här på min lilla blogg, så jag får väl berätta lite extra mycket om vad som händer och sker i mitt avlånga liv.

I onsdags smet jag hemifrån eftersom jag fyllde år dagen därpå, något som jag verkligen ville undvika på alla sätt och vis. Efter en mycket intressant fm på Stiftelsen Teknikdalen i Borlänge knallade jag vidare tillsammans med Icci till Flaxan, våran underbara stuga utanför Skenshyttan/Borlänge. Det dröjde inte många minuter innan mina kära vänner/psykologer/medmänniskor Fia & Stina dök upp, sedan var det "The Party is On"! Sellnäsplanka, vin, Fireball, skratt & tårar och succén var ett faktum.


Det blev en lååång natt och vi sov halva dagen. Välförtjänt och tokskönt! Nääää, jag tänker inte ha dåligt samvete om jag sover halva dagen en eller två gånger per år. Punkt.

På eftermiddagen kom mina älskade föräldrar upp till Flaxan och vi åt Mälargös till middag och hade en lugn kväll tillsammans, precis så som jag ville ha det. No fuss, no muss (vilket  i princip betyder inga krusseduller).
Världens bästaste Mor! <3

Igår var jag fortfarande kvar i Flaxan och åkte iväg till Sahlins Strutsfarm för att proviantera. Det blev en härlig strutsfilé på ca 1 kg och jag passade på att hälsa på odjuren. Hua, va läskiga de är när de står där... Tacka vettja när de ligger på grillen!

Upptill

Nertill
Kvällen spenderades med fantastisk mat tillsammans med mina kära föräldrar, barn och Icci. Hur bra kan det bli?

Den enda stora besvikelsen var att jag hade oväntat besök medan jag var borta. Annika som jag inte sett på hur länge som helst kom förbi, och även en gammal kompis från barnsben som jag inte träffat sedan...tja, kan det vara 1979??? Hon hade åkt från Oslo för att överraska mig men jag var inte hemma. Så besviken!

Nu är denna pers över för denna gång och jag slipper vara med om något liknande ett bra tag framöver. Tack o lov!


1 kommentar: