Klarsgården

Klarsgården
Min underbara gård

lördag 23 april 2011

Via Valbo till Sundsvall


GLAAAD PÅSK KÄRA VÄNNER!

Igår packade vi ihop hela härligheten och styrde norrut, men bara 8 mil. Vi landade hos föräldrarna i Valbo och fick VIP-treatment! Förrätt: Avokado fylld med räkor & sås. Varmrätt: Grekisk ugnspotatis med olivolja, citron & oregano, sallad och MASSOR med  oxfilé som far grillade. Gott?? JAAA! Vi satt länge och väl och löste diverse världproblem som vi alltid gör när vi umgås. Jag var lite orolig att Tango inte skulle trivas ensam i stallet, utan en enda hästkompis, men Tango är Tango och hur cool som helst. Vilken pärla hon är!
Tango alldeles alena...

Danai trimmade lite på gräsbanan igår

Idag var det en ”lazy day” och vi käkade frulle, fikade och åt Påsklunch. Jag hann även med att svischa in till Valbos Köpis och träffa en vän som jag aldrig träffat förrut! Hur kul som helst och jag ser fram emot att träffa Alexandra igen.

Kl.16:40 rullade vi norrut och det tog exakt 3 timmar till Sundsvall och travbanan där vi ska övernatta inatt, och det trots att det är uppförsbacke (dvs norrut). Väl framme så hoppade jag ut, tände grillen och fick genast lite nya bekantskaper, denna gång från Umeå. Att leva som ”vandrande folkslag” har sina fördelar och man får nya bekantskaper och vänner varje gång man stannar på en ny tävlingsplats!
The Doverholt Devils!

Ansiktsbehandling = MYS!!!

Ikväll serverade jag marinerad & grillad fläskkarré, grekisk sallad, potatissallad och BBQ-sås. SKITGÖTT var det! Nu är det myspys i släpet, lite surf med levande ljus och Marcus… Tja, han försvann på sin cykel ett tag sedan och sa något om ”tjejer”… Han dyker väl upp så småningom antar jag. ;-)
Kvällssnack med Kevin

Imorgon gäller det - det blir LA & MsvA! Hua... va högt... Ska ponnyer verkligen behöva hoppa 1,30?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar