Klarsgården

Klarsgården
Min underbara gård

söndag 12 februari 2012

Årets första tävling: Check!

Jahapp, då har vi inlett tävlingsäsongen 2012 och det var inga supersensationella rundor, men det räckte ändå till 3 placeringar på dagens 4 starter. Helt OK tycker jag (som dessutom får tillbaka 3 anmälningsavgifter). Pepsi uppförde sig lite märkligt idag men va tusan, hon har i princip inte hoppat på hela vintern så det är inte så konstigt att hon var lite ringrostig. Tango däremot var finfin men fick inte med sig fötterna på ett hinder i MsvB och en bom trillade så som de ibland gör. Danai var iaf delad 1a på dagens meetingpris, men det gick till den andra ryttaren då det var fler C-ponnyer än D-ponnyer i LA. Details, details. Det blev iaf ett gäng rosetter, plaketter, godisstrutar och lite annat med hem.

Lite extra  skoj att Carin och Lina (som inte red idag) var med och hejjade på sina klubbkamrater. Tänk er att avsätta en hel solig söndag för att sitta och huttra i ett ridhus och titta på andra som rider? Underbara tjejer! Dessutom kom Carolyn (Danais tremänning och lagledare för elitlaget) och spenderade hela em/kvällen på läktare. Carro fick dessutom rycka in på slutet och hjälpa till på framhoppningen osv eftersom det var lite tajt om tid och jag gick utanför med en pålle i koppel.

Lite extra, extra kul att höra när speakern presenterade Ylva! Det känns så himla kul att Ylva tävlar för just Södra i år! Jag är stolt som tusan över våra duktiga och trevliga ekipage måste jag säga, och satan i gatan vilket fint gäng tjejer vi har!  <3 De uppför sig som proffs både på banan och på läktaren. De uppför sig som proffs gentemot sina kamrater, motståndare och hästar. De ger alltid ett välvårdat och proffsigt intryck och är alltid snabba med att gratulera de som vinner eller blir placerade, oavsett klubbtillhörighet.

Snyggt jobbat tjejer! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar