Klarsgården

Klarsgården
Min underbara gård

fredag 17 februari 2012

Vetlanda - Dag #1

Igår kväll när jag skulle diska upptäckte jag att det inte kom vatten ur kran i diskon i släpet utan det sprutade ur ett rör längs med väggen istället. Suck!! Antar att det frös när vi var på träning förrförra veckan och det var -27 när vi skulle hemåt. Tur för oss att Ulles sambo var med och kunde grejja det. När det var klart så upptäckte han att även det andra röret hade frusit sönder... Tja, vad skulla jag göra utan dessa händiga män, och vad är det för skumt med vatten nuförtiden. Antingen för lite eller för mycket eller på fel ställe!

Härlig, solig tävlingsdag med fantastiska rundor á la Danai idag. Först ut var Tango som hoppade MsvB och det var bara Danai & Filip Ågren som var dubbelnollor bland alla D-ponnyer. Filip hade en tokbra tid och vann, Danai kom 2a och Filip kom 4a med sin andra ponny. Skitkul på ren svenska och en stor eloge till deras duktiga tränare Ulle som dessutom är med och coachar här i Vetlanda.


Näst ut var Bahia Cabana (aka Lill Babs) som Danai inte har haft särskilt länge och hittills har dom bara hunnit med en enda hoppträning och då var det dessutom inte banhoppning på programmet. Idag är alltå verkligen debut kan man säga, både på att hoppa bana och att tävla. Dom startade en 1,20 klass och var dubbelnolla! Klockrent kan jag tycka och en riktigt härlig start på "storhäst karriären".

Kvällen avslutades med Tacobuffé och var annars än på själva stadshotellet? En klassiker när man är på en sådan här ort, känns det som.

Nu återstår bara lite mys i släpet innan
ögonlocken blir för tunga.
Ha det BÄST!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar