Klarsgården

Klarsgården
Min underbara gård

onsdag 31 oktober 2012

Borås Dag 0

Idag var det en resdag, dvs så var det ingen klass inprogramerad, utan bara resan och avslutningsvis låååång promenad för Tango vid ankomsten efter 7 hr i transporten. Resan ner gick superbra, hur smidigt som helst. Jag skulle kunna streckköra 100 mil när det är mulet, uppehåll, plusgrader och vi kör på en stooor bred & rak motorväg.

Vi kom iaf fram ca kl 18:00 och installerade Tango. Medan Danai gjorde iordning allt i stallet så grejjade jag med vårat boende och satte igång maten. Det blev INTE Muurikkamat ikväll, utan det blev en stadig portion Gulaschsoppa, med nybakat och rykande varmt surdegsbröd och givetvis en stor klick creme fraiche (med vitlök & örter). Det går ingen större nöd på oss direkt och middagen var utsökt! ;-)

Tanken var att hoppa en "warm-up" klass imorgon i LA, men vi skippar den och Danai trimmar istället för Ulle. Varför slösa på sprången om de är begränsade? Hur tänker du nu, kanske du undrar? Jo, jag anser att alla hästar har ett visst antal språng i kroppen och man ska inte missbruka dem utan använda dem på bästa sätt. Tango behöver inte titta på hinderna i förväg, titta på ridhuset el dyl innan tävlingen och att hoppa en LA (1,10) innan tävlingen börjar är helt enkelt onödiga språng. Däremot så är ett lösgörande trimpass med Ulle guld värt inför det som komma skall.

Hur helgen kommer gå vet vi inte, men det vi vet med all säkerhet är att vi kommer ha supertrevligt med alla våra vänner från detta avlånga land. Tänk att vi har fler vänner här i Borås än vad vi har på hemmaplan, men det kanske inte är så konstigt när man tänker efter. Här har alla samma intresse och är i princip på samma nivå. Mindre skitsnack och mindre avundsjuka. Vi är alla här av samma anledning: vi älskar sporten och supporterar våra barn till 100%!
 
Nu ska jag och Danai mysa en stund till innan vi somnar.
Ha det gott alla vänner, för DET HAR VI!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar