Klarsgården

Klarsgården
Min underbara gård

torsdag 22 november 2012

Nya projektet

När man startar ett nytt företag, så som jag jag har gjort, så är det livsviktigt att komma igång på rätt sätt.  Mitt nya företag lyckadeskyds komma igenom nålsögat och är nu med i Företagsinkubatorns Business Lab (om du har lyckats missat det) och jag har fått en ny mentor/coach som är helt suverän! Min förra coach var också duktig, men specialiserad på marknadsföring... Inte lätt att marknadsföra en produkt som inte ens existerar än! Nu jobbar vi med att få fram produkten och ut på marknaden! Så sjukt kul och jag ser hur min uppfinning utvecklas och förbättras. Den ser HELT annorlunda ut idag jämfört men prototyperna! Snart så....

Det häftigaste av allt är nog ändå att jag får lov att använda de där små grå hjärncellerna som jag har nästan helt lagt på hyllan. Ärligt talat, hur många hjärnceller behövs det för att mocka, ta emot beställningar, packa & skicka saker till betalande kunder, osv? 5 kanske ??

Nu diskuterar vi varumärkesskydd, mönstersskydd, kostnader, rörelsekapital, finansiering, kronologisk lanseringsplan osv. Alla dessa kunskaper finns djupt gömda i mitt undermedvetna, men lockas nu fram lite bit för bit.

Tomorrow har jag sovmorgon eftersom jag tar stallet både lördag OCH söndagsmorgon... URK!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar